Jacqueline Hanssen / Op Bivak

www.jacquelinehanssen.nl

 

…….De Halve Bunder staat voor mij  symbool als een plaats van inkeer en van ‘stille’ ontmoeting met bovenmenselijke machten en wezens. Die wezens bewaken het bos en geven vaak asiel aan vluchtelingen (aldus “Prisma vd symbolen pag. 67). De symboliek prikkelde mijn fantasie en ik zie in gedachte wezens die bij de Halve Bunder op de uitkijk staan ter bescherming van haar bezoekers. Misschien ga ik deze wezens maken, maar mijn plan kan nog veranderen. Ik denk namelijk ook aan een bijzondere zetel die ik ter plekke wil bouwen. Degene die de zetel gebruikt, heeft kans om een ontmoeting aan te gaan met bovenmenselijke wezens van de Halve Bunder.

 

De Halve Bunder en de omgeving van de Telpost laat Jacqueline Hanssen bruisen van de ideeën.
Welk plan zij uiteindelijk gaat uitwerken zal in de loop van deze week duidelijk worden.

Jacquline 1a

Jacqueline Hanssen

 

jacqueline hazen 2a

Wachter

 

Fotogalerij-Klik voor vergroting

 

 

 

on juli 6 • by

Comments are closed.