Margriet Gehrels

Naar Telpost Millingen>

2022, ik stap de Telpost binnen en ben thuis. Na twee jaar pak ik op wat daar in 2020 begon. Project Pelgrim: een persoonlijke reis en zoektocht naar mijn oorsprong en identiteit. Werkend in een landschap wat mijn binnenwereld zo goed verbeeldt. Nooit staat het lang stil. Reizen, bewegen, zoeken, soms vinden, toch weer doorgaan. Mijn voorliefde voor aparte, mooie, gekke bouwstijlen komt hier tot zijn recht. En mijn liefde voor het rivierenlandschap, nooit is het hetzelfde. Struinend komen de beste gedachten in mij op.

Het leven op de rivier: er is altijd beweging, maar in de Telpost staat de tijd stil. Maar ook stilstand zorgt voor beweging en schept ruimte voor nieuwe idee├źn.

 

 

margriet turen

.

 

margriet werken in de mist

.

 

margriet leporello 8,5 meter

.

 

Margriet lang werk

.

on mei 23 • by

Comments are closed.