Marijke Schurink en Theo van Delft

www.marijkeschurink.com     www.theovandelft.nl

‘Mala Millingen’

Twee mensen, een man en een vrouw laten zich scheiden door de rivier. Eén dag lang maken zij beiden kralen voor een levensgroot kralensnoer. De reizigers op de pont maken de verbinding. Zij dragen de ketting naar de overkant en rijgen daar een nieuwe kraal aan het snoer. Daar neemt een andere reiziger het kralensnoer over en brengt hem weer terug. Zo reist de mala de hele dag over de rivier, heen en weer, van noord naar zuid, van hier naar daar. Bij iedere oversteek verzamelt hij weer een kraal, wordt langer en rijker.

kraalpont

‘Mala Millingen’

Publieksproject zaterdag 3 juni: pontje tussen de Millingerwaard en de Klompenwaard.

Fotogalerij-klik voor vergroting

 

Theo: ‘Ik maak dus ik besta’, dat wil ik mensen zelf laten ervaren. Als veelzijdig en innovatief kunstenaar verras ik het kunstpubliek en de voorbijganger op straat met beelden die je stil maken. Ik speel met de werkelijkheid, neem hem op in mijn contemplatieve binnenwereld en geef hem terug aan de buitenwereld als een nieuw kunstwerk. Ik werk graag met film en fotografie en verwerk deze beelden in installaties.

Marijke: ‘Ik werk graag met natuurlijke materialen en hele alledaagse. Vaak is het sieraad of de versiering mijn uitgangspunt. Het is een intuïtieve zoektocht die begint bij verwondering en via spelen met het materiaal of idee tot uitdrukking komt in een portret, foto, film of groot collier aan een tak.

Fotogalerij-klik voor vergroting

 

’.

 

 

telpostwerken klein

Dag 1 van 11

Marijke

Dag 1 van 11

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

on mei 28 • by

Comments are closed.