Monique Romeijn / Op Bivak

www.moniqueromeijn.nl

 

Monique Romeijn 5

De Halve Bunder, 17 juni 2017

 

WENDING

Van 8 t/m 18 juni mag ik OP BIVAK in Millingen aan de Rijn. Ik verblijf in de Telpost aan het water en werk in het bos op De Halve Bunder. Ik voel me een avonturier; bepakt met voor mij bekende materialen en gereedschappen; rijstpapier, binder, stof, hout, touw, gutsen, penselen, inkten, verf, om waarschijnlijk daar tot de conclusie te komen dat ik het toch anders ga doen. Ik laat me verrassen. Ik sta open voor verandering, een nieuwe wending.

Ik ga met mijn werk de ruimte innemen. Mijn beeld verder ontwikkelen vanuit de teken- en schilderkunst, want dat is mijn uitgangspunt, om vervolgens te ontdekken hoe de omgeving invloed uit gaat oefenen op mijn handelen.

Wandelen en tekenen en alles in me opnemen. Een schat aan informatie verzamelen waardoor ik me bewust word van de omgeving.

In ieder geval ga ik spelen met het samenvoegen van materialen, maar vooral het ontdekken van onbekend terrein.

Monique Romeijn 1a

Dag 2 van 11

Monique Romeijn 1 film

Dag 2 van 11

Monique Romeijn 13

Monique Romeijn

 

 

 

 

 

 

 

on juni 6 • by

Comments are closed.