Monique van de Wijdeven 2022

Naar Telpost Millingen>

Monique Telpost-01

.

Tussentijds bericht uit de Telpost. Het is fijn toeven hier. Ik werk aan Between two rivers, een fotografieproject over de impact van mijn verhuizing van stad naar platteland, tussen de twee grote rivieren Maas en Waal, in 2021.

Doordat de Telpost een soort studio is en alles in één ruimte gebeurt, is het leven simpel en heb ik gelegenheid om meters te maken. Alle oppervlakken gebruik ik om met prints en spreads te werken en schuiven. Ik werk toe naar een boekdummy en maak edits van beelden, werk aan de lay-out, beeld vs tekst, luister feedbacksessies terug, orden aantekeningen. Focus.

Ik kruip in m’n kunstenaarsleven. Tot ’s nachts opblijven met veel inspiratie. Creëer ik nou ruimte of maak ik m’n hoofd juist voller? Ik wil productief zijn en dingen wegwerken, maar krijg tegelijk meer ideeën erbij. Boekontwerpen uit de kast naast het bed leggen. Briefjes en notities om me heen, de tafel komt steeds voller te liggen. Niet willen gaan slapen, meer doen. Hier zijn triggert me ook op andere vlakken. Projecten en ondernemingsideeën die sinds de verhuizing sluimeren. Op een plek zijn zoals deze, wakkert aan om dichter te komen bij waar ik echt warm voor loop.

 

 

monique-Telpost-03

.

monique 2

.

 

 

 

on juni 14 • by

Comments are closed.