ZINBEELDEN – ADA DISPA

dispa.r.ada@planet.nl

Expositie ZINBEELDEN

Startpagina ZINBEELDEN


Tekstregel a:  When he was a kid he had wanted to be a painter but he was not allowed to be .
Uit: John Berger –  Confabulations   Blz. 29,  r. 8

 

Titel: When he was a kid

Ada Dispa kl when he was a kid

.

 

 

Tekstregel b: ‘Mijn vriend Jock Snow’, ging hij verder, ‘wel, mijn vriend Jock Snow zal je kop eraf trekken en in je nek schijten’. En we wachtten even, het moeten tien minuten zijn geweest terwijl elke spier van mun lichaam sidderde en beefde en hij steeds weer langs zijn gouden tand fluisterde: ‘Dit is niet zo’n beste dag voor je’, en elke keer als ik me verroerde, siste hij: ‘Ik zei toch dat je alles moest laten zoals het is, etterbak’.
Uit: Nick Cave – En de ezelin zag de engel  Blz.96, r.18

ada dispa b2

.

 

 

Tekstregel c: En het verhaal, meneer?’
Uit:  James Joyce – Ulysses   Blz. 33,  r. 1

ada dispa

.

 

on mei 4 • by

Comments are closed.